Gebed

Een van onze grootste behoeften is om het werk van Mercy Ministry dagelijks in gebed tot onze Vader mee te nemen. Zonder God kunnen we niets doen wat eeuwigheidswaarde heeft.

Er is veel tegenstand voor het Evangelie in de Aziatische landen waar we betrokken zijn. Enkele maanden geleden van onze broeder geslagen voor het delen van het Evangelie. Hij werd naar de gevangenis gestuurd, omdat hij doorging met het verspreiden van het Evangelie. Hij is nu weer vrij en blijft het Evangelie verkondigen. Onze broeders en zusters hebben ons gebed nodig. Als u specifieke gebedspunten wilt ontvangen, stuur dan een bericht naar info@mercyministry.nl.

donate

MAAK EEN GIFT OVER

Als u een gift wilt overmaken die geschikt is voor fiscale aftrek, kunt u dit doen via een rechtstreekse overschrijving naar:

Stichting Mercy Ministry
IBAN#:  NL72 ABNA 0543 8300 55

Voor vragen, neem dan contact op via: donations@mercyministry.nl

Mercy Ministry heeft van de belastingdienst de status ANBI gekregen. ANBI staat voor Algemeen Nut Bevorderende Organisatie.  Met deze ANBI status kan Mercy Ministry belasting vrij giften aannemen van particulieren, bedrijven  en organisaties. Giften van particulieren aan Mercy Ministry kunnen van de belastingaangifte worden afgetrokken en brengen derhalve een financieel voordeel met zich mee voor de gever/donateur.

 

ANBI_FC